Expeditie Fort Sabina

Expeditie Fort Sabina
Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het grote Fort Sabina is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort Sabina bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!

Lees meer: Expeditie Fort Sabina

Kunst in uitvoering!

Kunst in uitvoering is een creatieve workshop voor bedrijven waarbij de uitvoering helemaal bij uw team ligt. Verf, kwasten, lef, plezier en durf is ervoor nodig!
Aan het eind van de dag gaat u naar huis met een samen gemaakt kunstwerk wat u ter herinnering aan de teambuilding dag kunt ophangen in uw bedrijf.

Kernwoorden deze dag zijn: Plezier, durf, afstemmen, samenwerking en communicatie.

Lees meer: Kunst in uitvoering!

CSI Fort Sabina

Het CSI spel is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen op Fort Sabina.

Ik ben hier geweest samen met de meiden van het werk voor een CSI-dagje. Wat een ontzettende leuke dag is dit geweest. We begonnen met een kleine wedstrijd en vervolgens kregen we allerlei opdrachten waarbij we over het hele terrein op zoek moesten naar aanwijzingen over een moord. De dag afgesloten met een heerlijke bbq. Ik kan de lokatie echt aanbevelen. Prachtig gelegen met een hoop geschiedenis erin. Een must om te zien eigenlijk. Ik ga zeker nog een keer terug. --> Debby Hoeder

Lees meer: CSI Fort Sabina

Training 'De Opmars'

Heb jij behoefte aan een (nieuwe) bedrijfsstrategie, een concurrentie-, marketing- of communicatiestrategie?

Dan kan je met je team in één van onze bunkers aan de slag om deze uit te werken. We maken de strategie door gebruik te maken van de LEGO®SERIOUS PLAY® methode en laten de strategie landen in een krant die het team zelf maakt. Denken met je handen is daarbij het uitgangspunt.

'Handen uit de mouwen! We gaan aan de slag!'

Lees meer: Training 'De Opmars'

Forten game 'de Bom'

‘Maakt jouw team de tikkende tijdbom onklaar?’

Een spel vol spanning, hillariteit en competitie!

Op verschillende locaties  
formules moeten worden gekraakt om tot een oplossing
te komen. 

Welk team wint de grote trofee en maakt de bom binnen de tijd onklaar?

Voor boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.