Fort Producties

Teambuilding & Events

CSI 

Het CSI spel is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen in het historische Willemstad. Los met jouw team de moord op door aanwijzingen te vinden inde vesting in de vorm van geluidsfragmenten, videobeelden en aanwijzingen op locatie.  De dag wordt afgesloten een reconstructie gevolgd door een prijsuitreiking.

Welk team weet het mysterie te ontrafelen en wint de felbegeerde CSI Bokaal!

Duur: maximaal 5 uur. Groepen: vanaf 10 personen 

Boekingen: joost@fortproducties.nl


De Rekrutering

Een middag vol actie en hilariteit. Men in Black ontvangen u aan de poort. Vervolgens start het rekruteringsprogramma, dat bol staat van speuropdrachten, fysieke uitdagingen, creativiteit en vooral veel lol. 

Welk team weet het best de rekrutering te doorlopen?  

Aan het eind van het spel is er een hilarische prijsuitreiking waarbij alle opmerkelijke momenten nog eens aan bod komen. 

Een dag waarover nog lang nagepraat zal worden! 

Boekingen: joost@fortproducties.nl 

De Expeditie

Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven! De historische militaire omgeving is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!

Met o.a.: Boeien race, speur race, fort run, hamer golf, planken koorts, vuur maken en meer.

Boekingen: joost@fortproducties.nl 


The A Team

Iedereen kent ze nog wel de stoere mannen uit het legendarische tv programma The A-Team.  Deze dag kruipt u in de huid van de personages. 

Eerst zijn er ludieke spellen in de buitenlucht om uw fysieke gesteldheid te testen. Omdat ook de creativiteit moet worden getest gaat u aan de slag met het maken van een wapen. Immers wisten de heren van  ‘The A Team’ altijd van een hoop rommel een functioneel wapen te bouwen waarbij er nooit slachtoffers vielen. Maar ze wisten  altijd te winnen!   

Welk team wint de Bokaal? 

Boekingen: joost@fortproducties.nl 


Op stap met de Storyteller

Storyteller Joost van Rijckevorsel neemt u mee op een avontuur door de tijd in het historische  Willemstad.  Joost gaat met u op stap over de wallen van Willemstad die voeren langs kruithuizen, bunkers, het rozemarijnstraatje, het Mauritshuis en nog vele andere markante locaties die aanleiding geven tot spannende verhalen uit de geschiedenis. Er zijn vele verhalen te vertellen uit de verre, maar ook uit de recente geschiedenis. Tijdens de wandeling worden de unieke verhalen ook ondersteunt met audiovisuele technieken.

Op stap met de storyteller is niet zomaar een stadswandeling, maar echt een avontuur door de tijd! 

Duur wandeling: 2,5 uur

Boekingen: joost@fortproducties.nl 


Lichtkunst festival

Een mooie lichtwandeling tijdens de donkere dagen op een groot fort!


Een avondwandeling vol lichtkunst die verwondert!

Fort producties verzorgt voor u het event.

Grote projecties, licht en audiovisuele installaties van een team video- en lichtkunstenaars!


Wij maken een event op!
Stuur gerust een mailtje, dan gaan we in gesprek. 


joost@fortproducties.nl